Na początku wybierz 3 jutsu, wioske, czy jesteś dobry czy zły, 1 umiejętność
Sanin
aktywuję wszystko co mam. Porucz demona.
Ostatnio edytowany przez Wielki Kozak (2008-01-19 13:16:06)
Ja odpalam wszytko i odpalam 2 ogon demona wyrastaja mi skrzela pozniej zalewam cala pustynie woda przy pomocy techniki Sution, Bakasui Shouha teraz czekam na twoj ruch i cos robie
Sanin
ja latam nad wodą i wykonuje znaki.
Ja wyciagam samehade dzieki czemu nie bedziesz mogl zrobic zadnego jutsu nastepnie robie teleport za ciebie a tam cala sila wkopuje cie podwode potem robie 5 ludozerczych rekinow ktore plyna na ciebie pod woda.
Sanin
mam skrzydła więc przed wpadnięciem do wody zdążyłem w ostatniej chwili odfrunąć odlatuję bardzo wysoko i wyciągam miecz żywiołów.
Ja tez mam skrzydla i 8 brame wiec szybko cie dogonilem trzymajac Samehade zebys nie mogl wykonac jutsu nastepnie jedna reka wykonalem jutsu Kokuryuu Boufuusetsu (czrny smok) po udezeniu wpadasz do wody gdzie ja szybko podplynolem do ciebie zlapalem cie i trzymam cie pod woda mam skrzela wiec moge tam dosc dlugo wytrzymac dusisz sie
Sanin
Ha ha ty już nie żyjesz bo po otwarciu 8 bramy się po jednej oleice umiera
Sorki ale jezeli wiesz jest cos takiego jak Umiejetnosc Lecznicza wiec moglem zanulowac brame dzieki tej Umiejetnosci i nic mi nie jest a ty sie dusisz
Sanin
wcześniej o tym mowy nie było więc nie wiedziałem skoro trzymasz mnie nie możesz trzymać Samehada więc używam 2 ataków Jyuken i się uwalniam, wychodzę na powierzchnię i latam bardzo wysoko żebyś nie mógł się do mnie teleportować.
Zakladam Samehade na plecy i mam juz wolne 2 rece teraz wyciagam Miecz Nieograniczonej Sily kiedy cie dogonilem Jednym cieciem zabilem cie nie zyjesz koniec